Névjegy

A honlap egy Google levelezőlista promóciós oldala. Ezen a listán az okostelefonokról megy az eszme, és fájlcsere. Amennyiben tag szeretnél lenni látogass el ide. Ajánlott a Gmail használata. A kívánt email címmel először regisztrálj Google fiókot, a tagság csak ez után kérhető.

Ha nem szeretnél Google fiókot vagy Gmail-t használni, a tagságot email-ben is kérheted: info[kukac]smartphonepro[pont]hu

Tisztelettel üdvözlök mindenkit a megújult honlapon! Az előző honlap főoldal számlálója 145727 olvasásnál állt meg.

A honlap elhatárolódik minden jogellenes közzétételtől! Az ilyen jellegű tartalmak azonnal törlésre kerülnek! Az oldalnak nem célja a más oldalakkal való versenyzés. Az itt leközölt információkért, fájlokért, a honlap tulajdonosa, tárhelyszolgáltatója, a cikk közlője semmilyen felelősséget nem vállal! A honlap Firefox böngészőre optimalizált.

A honlapot Taylor becenéven üzemeltetem, 78-as születésű, családos, rendszer informatikus vagyok. A többi infó rólam nem publikus.

2011.02.22-én elindult a Smartphone Pro, és ezzel egy időben megszűnt a Symbian Pro. Magyar honlapokról van szó. Lényegében egy domain és koncepció váltás történt. A honlap ezentúl már nem korlátozódik a Symbian rendszerre. A Symbian Pro honlap nem tűnt el, csak átalakult. Minden cikket megtaláltok itt amit eddig. A fő csapásirány nálam továbbra is a Symbian rendszer, majd a többit az idő eldönti.

A honlappal kapcsolatban a lap alján hozzászólhatsz, leírhatod a véleményedet.

Egy kis történelem:

-Az okostelefonok világába egy Nokia 6600-ás készülékkel csöppentem bele. Hamar beleszerettem a rendszerbe és innentől kezdve csak Symbian rendszerű telefonokat használtam. Jelenlegi készülékem egy Nokia N8.

-2008.08.15-én alapítottam a Google csoportokon belül egy Symbian levelezőlistát, Symbian Pro Hungary néven. A lista beindulásában nagy szerepet játszott Salmi cikke.

-A levelezőlista azóta átalakult és nem csak Symbian van terítéken. Ha szeretnél lista tag lenni akkor írj ide egy levelet: info[kukac]smartphonepro[pont]hu

Vagy látogass el ide és kérj tagságot!

-A levelezőlista reklámozása céljából megszületett az első honlap. Az még egy ingyenes primitív felületen indult. Ezen is már jelentek meg cikkek.

-2009.08.27-én elindult a www.symbianpro.hu. Itt már nagyban beindult a terjeszkedés. A Symbian Pro főoldal olvasás számlálója itt állt meg: “75660 olvasás” Havi szinten a forgalmazása több mint 15GB volt! A számlálók pörögnek tovább. A Symbian Pro neve alatt több ezer szoftver letöltés volt, itt jelentős számot értek el a módosított romok. A www.symbianpro.hu domain továbbra is él, és élni is fog!

Köszönöm a rengeteg Symbian Pro látogatást, remélem az új honlap is szerethető lesz!

Emlékül álljon itt a Symbian Pro legtöbbet látott bannere:

 

Névjegy bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. jossy szerint:

    Üdv.
    Az eddigi és a közeljövöben közzétett munkáid nagyon tetszenek, szeretnék én is hozzájárulni ezekhez a remek munkákhoz. Saját serverrel rendelkezem amit szeretnék felajánlani használatra. Tudnék neked biztositani honlap/ftp tárhelyet. Természetesen teljesen ingyen kapnád. Ha érdekelnek a részletek keress meg a fabian@jossy.hu email cimen.
    Üdvözlettel: Jossy

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!